Zaterdag heeft het eerste team van LBC de tweede uitwedstrijd van het seizoen gespeeld tegen BCGO! Uit Groningen.
Vorige week werd er gelijk gespeeld tegen SV Meteoor uit Veendam.

LBC startte goed met de winstpartijen in de heren- en damesdubbel. De herendubbel werd verrassend eenvoudig gewonnen door Bakker en Kivit. De damesdubbel werd in de 3e game beslist door Martine en Anna.
De herenenkel van Friso Bakker tegen oud-LBC’er Tjeerd Brandes kende een opmerkelijk verloop. Na een 10-17 achterstand werd de eerste game gewonnen door Friso B met 21-17. De tweede game was wederom een spannende, deze was echter ook voor LBC.
De single van Martine werd vooraf beschouwd als een slopende driegamer.
Martine liet zich echter van haar goede kant zien en liet haar tegenstandster achter met lege handen en tekende voor een 4-0 voorsprong voor LBC 1. De tweede herensingle van Friso K werd een spannende, deze werd na een spannnde driegamer echter een prooi voor BCGo!. De tweede damesenkel van Anna werd wederom een prooi voor BCGO!, na een slopende partij voor de niet geheel fitte Anna.
De twee mixen moesten tenslotte de uitslag bepalen. De mixen aan LBC zijde lopen nog niet zoals het moet en deze werden dan ook beiden verloren wat resulteerde in een toch ietwat geflatteerd(?) en teleurstellend gelijkspel. Na dit resultaat
niets anders dan even bijkomen, Brommers kiek’n (voor Anna dan) en door… want volgende week zaterdag wacht de clash tegen provinciegenoot BCDrachten, welke op dit ogenblik op de eerste plaats vertoeven. Aan het publiek zal het ook ditmaal waarschijnlijk niet liggen want in de eerste thuiswedstrijd was dit ook in grote getalen aanwezig. Kan LBC zaterdag 7 oktober om 11.30 in Sporthal Rengers ook rekenen op uw support?