Wij hebben LBC weer opgegeven voor de jeugdsponsoractie van de Poiesz. Hopelijk worden we dit jaar weer ingeloot. Zodra we meer weten, horen jullie het uiteraard!
We hebben meegedaan aan de sponsoractie van de Jumbo Els Boek. Bij elke 10 euro aan boodschappen kreeg je een Bo Flap, welke je uiteraard aan LBC schenkt. Wij willen via deze weg Jimme, Wendy & Hidde nogmaals bedanken voor hun inzet. Namens LBC hebben zij op zaterdagmiddag 14 oktober heel veel Bo Flappen verzameld. Toppie!

Sinterkerst en nieuw toernooi

Op maandag 18 december organiseert de jeugdcommissie het jaarlijkse Sinterkerst en nieuw toernooi. De kans om eens semen met een familielid te badmintonnen en het op te nemen tegen andere koppels. De avond bestaat natuurlijk niet alleen uit badmintonnen, maar er zullen ook een aantal leuke spelletjes gespeeld worden. Het is van 18 uur – 20 uur en de kosten zijn € 2 per koppel (op de avond zelf betalen). Ieder koppel is verplicht een cadeautje te kopen voor een ander koppel van maximaal € 2,50.

Geef je op vóór vrijdag 8 december door een e-mail te sturen naar lbc_ccp@hotmail.com.

Vooraankondiging jeugdkamp 2018

Op vrijdag 25 mei t/m zaterdag 27 mei 2018 gaan wij weer op jeugdkamp! Dit jaar naar een locatie waar we nog niet eerder geweest zijn en in een ander verblijf dan anders…
Hoe en wat hoor je begin volgend jaar! Reserveer in ieder geval dit weekend alvast, want je mag het niet missen!

Van de (jeugd)trainer

We zijn alweer een paar weken onderweg. Deze weken hebben tot nu toe leuke dingen opgeleverd. De trainingen worden volop bezocht, de motivatie en inzet zijn hoog tijdens de trainingen.
Vooral op de woensdagavonden is de groep groot vandaar dat we in overleg hebben besloten om Joost op woensdag te laten ondersteunen bij de trainingen in plaats van op de maandagavonden.

Voor de maandagavonden is er nog wel de behoefte van ondersteuning. Deze is op moment van schrijven nog niet gevonden. Het is goed om te zien dat er naast dat er goed gespeeld wordt ook veel plezier is tijdens het spelen. Deze lijn trekt zich ook door in de competitie. Goed om te zien dat ook tijdens competitiewedstrijden er veel publiek aanwezig is om de teams aan te moedigen. Top! Gevulde tribunes zijn een zeldzaamheid aan het worden, dus goed om te zien dat er betrokkenheid is.

Misschien ten overvloede, maar sommige kinderen dragen na, soms vaker, dit te hebben aangegeven nog steeds schoenen die niet geschikt zijn om op te badmintonnen. Zorg voor goede zaalschoenen om beter te kunnen bewegen maar nog belangrijker om blessures zoveel mogelijk te voorkomen!

We maken er met zijn allen weer een prettig seizoen van!