En de 4 lotingsronden zijn nu gespeeld. Een aantal van jullie hebben daar flink gebruik van gemaakt. Vanaf nu volgen alleen nog maar wedstrijden die gebaseerd zijn op de plaats van de ranglijst. In groepjes van 4 personen, die op de avond aanwezig zijn, worden op de velden gezet om uit te maken wie nu de punten zal pakken, dan wel laten liggen.
Het belooft weer spannend te worden op de velden. Iedereen veel succes!
Maar vooral veel plezier om je krachten en/of tactiek te meten.

Hieronder een verslag van …….

Nummercup 28 maart 2023

Alweer de vierde ronde van de “NummerCup” .
Voor een beginneling zoals ik, afgelopen jaar in november begonnen, een erg leuke vrijblijvende en toch spannende competitie, die net dat beetje meer uitdaging in je naar boven haalt. De opzet van deze cup zorgt voor verrassende spel combinaties, die je niet zo snel overziet maar gauw onderschat. Deze ronde zorgde voor een erg leuke combinatie met een zeer spannende stand van onder andere 21-20, zonder verlenging en dus ook de eindstand. De mix tussen ervaring, leeftijd en geslacht zorgt in alle opzichten voor veel plezier. Aan het begin van de wedstrijd proberen we elkaars leeftijd in te schatten en wat blijkt, badmintonnen houdt je jong ! ofwel het getal is hoger dan het getal in ons hoofd. In ieder geval voldoende voor een positieve instelling.
Kortom weer een hele leuke avond gehad !

Steegie

Namens de NummerCup-commissie,
Auke van der Zee

https://www.leeuwarderbc.nl/lbc/wp-content/uploads/2023/03/4e-ronde_Stand_2022-2023_v2.pdf

PS:
Omdat er nog een aantal ‘foutjes’ aanwezig waren, zoals het niet juist sorteren van de standen en het niet toekennen van punten aan Jolanda die uitgeloot was, zijn alle voorgaande uitslagen opnieuw gemaakt en op de site geplaatst.
Mede door de oplettendheid van Carola was er nog een foutje ontdekt in de uitslagenlijst. Punten toekenning is WEL goed uitgevoerd!
Mochten er nog foutjes ontdekt worden, meld deze dan zo spoedig mogelijk.