Stand na 5 wedstrijden van de NummerCup 2022/2023.

De helft van de NummerCup wedstrijden zijn gespeeld, en tekent er zich al een kopgroep af? Hoe zijn de onderlinge verhoudingen/spanningen in de algemene ranglijst en/of de groepslijsten? Dit kun je aflezen in de nieuwe ranglijsten die je met de onderstaande link kunt bekijken.

Aangezien ondergetekende door Corona buitenspel was gezet, zijn de ‘hulptroepen’ ingezet om de 5e NummerCup-wedstrijd toch te laten doorgaan. Waarvoor dank.

DE BOVENBAAS IS ZIEK

In de EHBO kamer: Wat? moet dit formulier zo? Nee, het moet zo! O ja? Ja, waar is Auke? Die is er niet wij zijn de onderbazen en kunnen het ook, volgens ons. Waarom moet zij 4 punten? en hij niet? Dat moet van de bovenbaas! OH! Moet die 2 nu voor die 1 of daarna, als het potje is afgelopen? Nee, daarvoor, dombo! Ja maar vanavond bij Spakenburg kwam hij ervoor, toch…? Ja, maar dit is badminton, Fr, snap dat nou toch (de rest van de namen van de onderbazen laten we hier vervallen).
In de hal ging het heeel anders: Eigenlijk best goed, zo’n avondje nummercup leiden door de heren FR en FR. het spel was ook van een hoog niveau, waarbij het centercourt kreten slaakte die de hele hal in vervoering bracht, kortom de WOOHAH klasse liet van zich gelden. Op naar de 5e en beslissende ronde!

Klaas Arie Beks

Namens de NummerCup-commissie,
Auke van der Zee

https://www.leeuwarderbc.nl/lbc/wp-content/uploads/2023/04/5e-ronde_Stand_2022-2023.pdf

Scroll naar boven