Start nieuwe seizoen, dus nieuw indeelschema recreanten

Beste recreanten,
Vanaf volgende week mogen we, na een lange periode van afwezigheid, weer badmintonnen in de sporthal. Een aantal fanatieke badmintonners heeft de afgelopen weken al gebadmintond in de Rengershal. Iedere mogelijke speelavond zijn ongeveer 20 recreanten de strijd met elkaar aangegaan. Opvallend was ook het aantal introductie spelers. Wellicht blijven er een aantal “hangen”.
Het nieuwe seizoen staat voor op het punt van beginnen. Hier hoort ook een nieuw indeelschema bij. Deze is reeds op de site geplaatst en hebben de indelers in de mail ontvangen.

Oproep:
Ieder jaar zeggen een aantal indelers op. Zo ook dit jaar. De huidige groep indelers moet dus meerdere avonden in het seizoen indelen. Indelers komen ook om te badmintonnen. Dus ben jij die recreant die iedere dinsdag staat te badmintonnen maar nog niet indeelt, en wil je meer weten over het indelen, meldt je dan bij ondergetekende.
Als we met z’n allen indelen  kost het je maar 1 avond per seizoen. Kleine moeite, groot plezier. Tot dinsdag 18 augustus!

Frits

Scroll naar boven