De NummerCup wedstrijden zijn 25 februari alweer begonnen. Meestal wordt dit vooraf aangekondigd op de site. Echter door chronisch tijdgebrek is het erbij ingeschoten. Dus de opening gebeurt nu ‘achteraf’.

Mede door het tijdgebrek kan ik zelf ook niet aanwezig zijn op de dinsdagavonden. Ook als het op een andere door-de-weekse-dag de badmintonavond zou zijn geweest, was het ook niet gelukt.
Gelukkig zijn er een aantal vrijwillige LBC’ers die dit seizoen de NummerCup-kar willen trekken en de NummerCup commissie direct met 400% uitbreid.
De kanjers zijn: José van der Borg, Frits Valk, Frans Terpstra en Jan Bootsma. Dus als er vragen zijn, stel ze dan aan hen.
Het verwerken van de uitslagen en de daaruit voort vloeiende standen, blijf ik wel doen. Echter het verwerken zal veelal in het weekend gaan gebeuren. Tenzij er een moment voordoet dat er ruimte is om het te verwerken komt dit natuurlijk eerder.

Voor de verandering is de NummerCup geen 12 wedstrijden, maar 9 wedstrijden. Deze 9 wedstrijden vallen precies tussen de voorjaarsvakantie en meivakantie. Aangezien de meivakantie 2 weken duurt, zal de uitreiking van de wisselbekers en de bekers voor de groepswinnaars op 12 mei plaatsvinden.

Bij deze wil ik NummerCuppers in het bijzonder veel plezier en sportieve momenten toewensen .
Als er mensen zijn die inspiratie hebben gekregen om over hun verrichtingen te schrijven en vervolgens te plaatsen op de LBC-site, dan zijn we daar erg blij mee.
Stuur het stuk proza naar lbc@leeuwarderbc.nl .

De stand na de eerste wedstrijd volgt zo spoedig mogelijk als ik alle verwijzingen in mijn rekenmodel heb aangepast en andere belangrijke info heb binnen gekregen.

Namens de NummerCup-commissie,
Auke van der Zee