Zaterdag en zondag stond het seniorentoernooi van BCGO! uit Groningen op het programma. Namens LBC deden mee: Jeffrey, Rene, Marinda, Martine en Friso. Door de ongunstige datum waren er niet veel deelnemers en daar kwam bij een grote hoeveelheid uitvallers en afzeggingen waardoor het toernooi bol stond van de walk-overs en opgaven, 24 in totaal.
Op de zaterdag stonden de meeste poulewedstrijden op het programma. ’s Ochtends begon het prima voor  LBC. De eerste drie partijen, allen mixen, werden door LBC-ers gewonnen. Jeffrey en Marinda wisten in een goede wedstrijd te winnen van, naar later bleek, de toernooiwinnaars. Daarna waren er meer wisselende resultaten. Alle drie koppels wisten niet door de poule heen te komen.

In de dubbel was er voor Rene en Jeffrey geen succes. Beide poulewedstrijden werden verloren.
Martine wist dankzij goede wedstrijden in de poule voor het eerst dit seizoen de finale te halen van de VE4! Dit was na 4 verloren halve finales op andere toernooien wel eens lekker.
Marinda wist in haar poule de wedstrijden niet te winnen. Friso wist dankzij twee winstpartijen de halve finale op zondag te halen. Op zondag stonden de halve finales en finales gepland, evenals alle wedstrijden uit de VD 4.
Twee lbc-ers stonden in de VD4 Marinda met Kim Braam van Racketeers en Martine met Imke Klopstra van GO!. De dames mochten vroeg aantreden op zondag. Marinda wist het verrassende resultaat op het toernooi van Assen (1e  VD4) niet hetzelfde vervolg te geven. Tweede was ditmaal het resultaat.

Na de wedstrijden bleken Martine en Imke een maatje te groot voor de overige koppels.
Friso moest het in de halve finale opnemen tegen Marc Ching van Wolvega, na een zeer spannende wedstrijd (21-23, 22-20 en 21-19) kwam Friso als winnaar van het veld. Evenals Martine de eerste finaleplaats in de ME4!
In de halve finale bleek Friso echter een groot deel van zijn kruit te hebben verschoten. Tegen Victor Ching werd een goede partij gespeeld maar desondanks werd de finale verloren.

In de Finale van de VE4 wist Martine, in de derde ontmoeting van het seizoen tegen Imke Klopstra, haar finale ook niet om te zetten in winst. In twee games ging deze partij verloren.

Voor detail uitslagen zie: uitslagen BC GO!