TOP2P trainingsprogramma

Met enige trots kan ik ons nieuwste project presenteren, namelijk ons TOP2P trainingsprogramma. Voor de talentvolle spelers in de regio hebben we een trainingsprogramma opgesteld, waarbij het badmintonspel op technisch en op tactisch gebied verbeterd zal worden door specifieke training, coaching en begeleiding. De trainingen vinden vanaf september plaats op maandag van 18:00-1930 en/ of op vrijdag van 19:30-2100, afhankelijk van de selectie. De uiteindelijke samenstelling van groepen en plaatsing van kandidaten is afhankelijk van de aanmeldingen die we ontvangen.

We hebben goed nagedacht over hoe we deze trainingen op wilden zetten en voor welke doelgroepen. Voor het komende seizoen zullen we starten met twee groepen, de groep “gevorderde jeugd” en de groep “in-betweeners” De eerste groep is uitsluitend op basis van invitatie/ selectie en zal onder leiding van Anton Brouwer trainen op zowel de maandag als de vrijdag. Deze groep is inmiddels behoorlijk goed gevuld.
De tweede groep zal bij voldoende aanmeldingen onder leiding van Liam Brouwer en ondergetekende gaan trainen op de vrijdagavond. “In-betweener” ben je als je een beetje tussen de jeugd en de senioren in valt.
In het komende seizoen 2019-2020 zullen we de andere twee groepen “starters jeugd” en “senioren” verder uitwerken; want het duidelijk dat ook hier vraag is naar méér en specifiekere training als aanvulling op de normale clubtrainingen. Je hoeft echter géén lid te zijn van onze vereniging om deel te nemen.
De kosten voor de TOP2P trainingen zijn €300 voor de gevorderde jeugd (68 trainingen) en €175 voor de groep in-betweeners (34 trainingen)

Het informatiedocument is hier te vinden:
https://www.leeuwarderbc.nl/…/…/P2P-trainingen-versie-5.docx

Het inschrijfformulier is hier te vinden:
https://www.leeuwarderbc.nl/…/TOP2P-trainingen-inschrijffor…

Scroll naar boven