Uitslagen LBC week 38

Deze zaterdag onze eerste thuiswedstrijd, beetje moeizame start.. knopen uit netten peuteren en heel teleurstellend een afzegging van de tegenstanders van J4, die hierdoor nog steeds niet van start zijn.
LBC 1 verloor de eerste wedstrijd van BC Go met 3-5. De dubbels werden keurig gewonnen, maar bij de singles wist alleen Jet een puntje te pakken. De eerste mix werd door Friso en Jet keurig gewonnen, bij de tweede mix kwamen René en Anouk nog in de buurt maar de tweede set ging helaas verloren.
LBC 2 verloor van Amor met 2-6. Met vijf driesetters hebben ze wel de speeltijd weten te maximaliseren. Twee driesetters werden gewonnen door Christian en Sjors, de andere drie gingen krap verloren. Beide mixen waren wel voor verbetering vatbaar.
LBC J2 verloor ook met 2-6 van Zuidhorn; hier wisten ook de beide heren Rens en Isaac een puntje te pakken in de singles. Aan de inzet heeft het niet gelegen!
LBC J3 speelde tegen Vrij Uit J2 uit Heerenveen. J3 wist de eer hoog te houden en wisten vrij gemakkelijk met 8-0 te winnen. Het klasseverschil was gevoelsmatig iets tè groot.
LBC J4 kwam ondanks het niet opdagen van de tegenstander, niet voor niets naar de hal, want het is toch wel leuk om onderlinge potjes te spelen!

Scroll naar boven