Uitslagen LBC week 39

Deze speelweek startte op donderdag, wat raar is voor een za-zo competitie en eindigde vandaag in Noord-Holland
LBC 1 speelde in Hoogkarspel, tegen allemaal spelers uit een andere regio. Altijd spannend. Met 6-2 bleken de rest-Friezen net een beetje te sterk. René wist zijn enkel te pakken en Friso en Jet pakken er puntje bij in de gemengd dubbel. De rest van de partijen gaat naar de tegenstander ondanks spannende uitslagen.
LBC 2 mocht donderdag aantreden in Lemmer tegen de routiniers. Joost en Sjors kregen even badmintonles in de HD, Iris en Dieuwertje pakten keurig de DD en ook drie van de vier singles werden gewonnen. Alleen Joost moest na een knokpartij zijn meerdere erkennen in de tegenstander. De tweede mix met Joost en Dieuwertje ging net verloren tegen uitleenkracht Joris en Jeanette van BCL. De eerste mix was een spannende pot waarbij de eerste set kansloos verloren werd, maar de tweede en derde netjes binnengehaald werden. Eindstand 3-5 voor LBC
Zie ook het nieuwsbericht op de lokale website: https://lemsternijs.nl/nipt-verlies-drie-setter-nekt-bvl/
LBC 3 moest zaterdag naar Oosterwolde, naar de hal waar met afstand de sterkste koffie van het Noorden geschonken wordt. Beide dubbels worden gewonnen. Van de vier enkels worden er drie omgezet in winst. De mixen worden gedeeld; Niels en Iris winnen overtuigend van hun tegenstanders, Bernardo en Jannie weten na een dikke driesetter (25-27 2e set) net niet om te zetten in winst. Met 2-6 in de pocket voeren ze de ranglijst in de 6e divisie aan!
LBC J1 moest ook naar Oosterwolde en daar werd even duidelijk gemaakt wie de baas is. Met 7-1 was daar een duidelijk verschil in sterkte zichtbaar. Volgende keer wel even opletten met de indeling, want dat punt had niet verloren hoeven worden 🙂 Proficiat Elise en Sybrand met jullie eerste LBC-punten!
LBC J2 moest zaterdag vroeg uit de veren, want in Emm’ wordt je al om 09:00 op de baan verwacht. De wekker staat dan beslist voor zevenen en dus onwenselijk. De jongensdubbel werd gewonnen, de meiden maakten er met 25-23 nog even een spannend verhaal van. Drie van de 4 singels werden gewonnen. Beide gemengd dubbels werden met drie sets nog even spannend gemaakt! Uiteindelijk 7-1 winst.
LBC J3 moest zaterdag ook naar Oosterwolde en ook dit team was veel te sterk voor de Oosterwoldenaars. Ook dit team won met 7-1.
LBC J4 mocht eindelijk aan de slag! na de teleurstelling van vorige week waarbij er op het laatste moment afgezegd werd door de tegenstanders mochten Maya, Amy en Sven eindelijk hun eerste wedstrijd spelen! Met 5-1 hebben ook zij laten zien dat ze kunnen winnen! Gefeliciteerd.
Als er iemand is vanuit de teams, die een leuk stukje voor FB wil schrijven, doe dat gerust en zet het even op de app naar de competitieleider Pieter. Dan komt het vanzelf op de juiste plaats terecht. Ook foto’s zijn welkom!

Scroll naar boven