De technische commissie houdt zich bezig met alle zaken rondom de trainingen en competitie. Deze bestaat uit Ron Kuipers, Frank Meeuwisse, Friso Bakker en Marloes Bakker.

De trainersstaf bestaat dit seizoen uit Frank Meeuwisse (senioren), Friso Bakker (jeugd), Jannie Wagenaar (recreanten en jeugd) en Joost Broekroelofs (jeugd) en later in seizoen Anna den Broeder (jeugd) en als stand-in voor jeugd en senioren Anton Brouwer.

Competitie
LBC speelde dit jaar met 3 teams in de senioren competitie:

Team 1 4e divisie (Friso B, Friso K, Martine en Anna) met als invaller Jeffrey
Dit team heeft een goed seizoen achter de rug met bijv. een gelijkspel tegen de kampioen en maar liefst 7 overwinningen. Uiteindelijk resulteerde dat in een prima 4e plaats. Topscorer dit jaar was Friso Bakker die één punt meer scoorde dan Martine.

Team 2 Hoofdklasse (Sjoerd, René, Marinda, Jet) met als invallers Nick, Jeffrey, Dieuwertje en Marloes
Team 2 heeft alweer een prachtig seizoen achter de rug. Vorig jaar kampioen en nu als 2e promoveren naar de 4e divisies. 10 overwinningen, waarvan 4 met 8-0 en niet te vergeten als enige een winstpartij tegen de zeer sterke kampioen. Topscorer was Jet die de anderen nipt voorbleef.

Team 3 1e klasse B (Joost, Sjors, Ron, Bernardo, Nona en Iris) met als invallers Niels, Leontine en Daniëlle
Vorig jaar handhaven op plaats 6 en nu een schitterende 4e plaats, wat een progressie. De meeste punten werden binnengehaald door de dubbels en de mixen, zo zie je maar waar een goede samenwerking toe kan leiden. Meeste punten individueel behaald: Iris en vlak daarachter Sjors.
Overig nieuws

Het 1e jeugdteam traint nu ook mee met de senioren. Het is de bedoeling om zo de uiteindelijke overstap naar de senioren wat gemakkelijker te maken. En ze leren natuurlijk ook veel. De 1e reacties zijn positief.

Tot einde seizoen gaan we nu lekker het toernooien circuit in. We gaan ook daar uit van goede resultaten, we trainen immers niet voor niets zo hard door!

En voor de rest gaan we bezig met de voorbereidingen voor weer een nieuw seizoen waar weer nieuwe uitdagingen op ons liggen te wachten.