Lid worden

Ben je nieuwsgierig? Wil je weten of badminton wat voor je is? Er is altijd de mogelijkheid om 2 keer gratis en vrijblijvend mee te spelen op een van onze speelavonden. Uiteraard hebben we een racket voor je beschikbaar. Vragen? Stuur ons een e-mail en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Indien je na de kennismaking graag lid wil worden van onze club kan dit door het inschrijfformulier (formulier wordt gedownload) in te vullen en deze in te leveren bij onze ledenadministratie of de trainer.

Contributie

Jeugd (tot 18 jaar)

Contributie€ 17,30 per maand
Competitiebijdrage (jeugdcompetitie)€ 45,- per jaar
Starterscompetitie€ 25,- per jaar

Contributie via Kindpakket Gemeente Leeuwarden
De Leeuwarder Badminton Club en de Gemeente Leeuwarden vinden het belangrijk dat kinderen mee kunnen doen aan leuke dingen zoals sporten, schoolreis, of muziekles. Gemeente Leeuwarden helpt gezinnen die geen of weinig geld hebben voor leuke dingen. Ouders kunnen het Kindpakket voor hun kind aanvragen. Wij hebben ons als vereniging ook aangemeld bij de gemeente.

Vraag kindpakket aan voor uw kind

Senioren competitiespelers

Contributie€ 28,05 per maand
Shuttlebijdrage (veer)€ 75,- per jaar
Competitiebijdrage€ 85,- per jaar

Competitiespelers hebben de mogelijkheid om 2 keer per week te trainen onder leiding van een gediplomeerd trainer.

Recreanten

Contributie                   € 25,10 per maand
  • Contributie wordt automatisch per maand betaald. Het inschrijfgeld wordt samen met de eerste maandtermijn afgeschreven.
  • Studenten krijgen op vertoon van hun studentenpas 20% korting.
  • Wanneer je lid bent van LBC betekent dit automatisch dat je ook lid bent van Badminton Nederland. Van Badminton Nederland ontvang je een digitale bondskaart waarmee je kunt deelnemen aan alle landelijke en regionale georganiseerde badmintontoernooien en competities.

Onze algemene voorwaarden kun je nalezen in ons inschrijfformulier (formulier wordt gedownload)

 

Scroll naar boven