Bestuur

Voorzitter
Mijn naam is Sjors Bijlsma en heb in 2006 na de geboorte van onze dochter Dana mijn poolkeu verruild voor een badmintonracket. Ooit gestart als jeugdlid bij Djempol en via ONI uiteindelijk bij LBC terecht gekomen om nog een sprong te wagen in de competitie. Ik heb me beschikbaar gesteld als voorzitter, omdat ik de badmintonsport een warm hart toedraag en omdat ik zie dat onze sport het momenteel moeilijk heeft. Samenwerking tussen de clubs in Friesland is naar mijn idee de sleutel tot succes. Door de goede banden met de andere verenigingen denk ik dat ik hierin een bijdrage kan leveren.

 

 
Penningmeester
Mijn naam is Niels Epema, ik ben van 1978 en een geboren en getogen Leeuwarder. Ik ben werkzaam als commercieel verkoop binnendienst binnen een technische groothandel. Ik ben lang geleden als badmintonner begonnen (jeugdjaren bij een andere club in Leeuwarden, namelijk Poona ’64). Bij Poona speelde bijna mijn gehele familie lange tijd, maar na een paar jaar ben ik toen gestopt, en opzoek naar andere uitdaging gegaan. Voor enkele jaren ben ik overgestapt naar LBC vanwege het feit dat ik graag competitie wil spelen. Ik speel zelf in een van de competitieteams.

 

 
René PolitiekSecretaris
Ik ben René Politiek en lid bij LBC sinds 2009. Op mijn 12e, in 1995, ben ik begonnen met badminton bij HBC De Wadden in Harlingen. Daar heb ik met veel plezier gespeeld en ben ik een aantal jaren competitieleider geweest. Toch wilde ik graag op een hoger niveau spelen en zodoende kwam ik in 2009 bij LBC terecht. Twee jaar geleden ben ik bij het bestuur gekomen als algemeen lid en sinds 2019 vervul ik de secretariële functie en doe ik de ledenadministratie.

 

 
Jet van der MeerAlgemeen lid
Ik ben Jet van der Meer en al van jongs af aan lid bij LBC. Na het behalen van mijn zwemdiploma heb ik ervoor gekozen om te gaan badmintonnen en dat doe ik nog steeds met erg veel plezier! Als klein meisje begon ik fanatiek aan de competitie en zelfs tijdens mijn studie in Wageningen ben ik speciaal voor de competitie bij LBC blijven spelen. Ik geniet inmiddels vele jaren van de fijne trainingen, de spannende wedstrijden, de leuke nevenactiviteiten, en de gezelligheid van de club. Daarom vind ik het tijd om iets terug te doen! Als algemeen bestuurslid kijk ik met een kritische blik naar de gang van zaken binnen de club en denk ik mee over hoe het beter kan. Ik hoop mijn bestuurservaring (als technisch lid, secretaris, en voorzitter bij een studentenbadmintonvereniging) met het huidige LBC-bestuur te kunnen delen, zodat we samen onze club nog mooier kunnen maken!

Voor vragen aan het bestuur kan altijd een mail worden gestuurd aan het volgende e-mailadres: lbc@leeuwarderbc.nl