Vrijwilligers

LBC is een actieve vereniging, met veel vrijwilligers die zich inzetten voor de club. Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom om een van de teams te komen versterken of om hun mening te geven op de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering.

Onze waardevolle bestuursleden

Voorzitter
Mijn naam is Sjors Bijlsma en heb in 2006 na de geboorte van onze dochter Dana mijn poolkeu verruild voor een badmintonracket. Ooit gestart als jeugdlid bij Djempol en via ONI uiteindelijk bij LBC terecht gekomen om nog een sprong te wagen in de competitie. Ik heb me beschikbaar gesteld als voorzitter omdat ik de badmintonsport een warm hart toedraag en dat ik zie dat onze sport het momenteel moeilijk heeft. Samenwerking tussen de clubs in Friesland is naar mijn idee de sleutel tot succes. Door de goede banden met de andere verenigingen denk ik dat ik hierin een bijdrage kan leveren.

 

 
Penningmeester
Mijn naam is Niels Epema, ik ben van 1978 en geboren en getogen Leeuwarder. Ik ben werkzaam als commercieel verkoop binnendienst binnen een technische groothandel. Ik ben als badmintonner begonnen lang geleden (jeugdjaren bij een andere club in Leeuwarden, namelijk Poona64. Bij Poona speelde bijna mijn gehele familie lange tijd, maar na een paar jaar ben ik toen gestopt, en opzoek naar andere uitdaging. Voor enkele jaren ben ik overgestapt naar LBC vanwege het feit dat ik graag competitie wil spelen. Ik speel zelf in Team LBC 3.

 

 
carolienscholtenSecretaris
Ik ben Carolien Scholten en speel badminton vanaf 1998. Ik ben een fanatieke recreant die het ook leuk vind om mee te trainen met de competitiespelers om meer tactisch te leren spelen. Als vrijwilliger ben ik altijd actief geweest binnen LBC, zoals helpen met indelen bij de recreanten, hand- en spandiensten bij de jeugd en het organiseren van het jubileum in 2007. Sinds mei 2015 heb ik de ledenadministratie overgenomen en sinds september 2015 ben ik secretaris. De sfeer en openheid binnen LBC spreken mij erg aan.

 

Algemene leden

Ron-KuipersIk ben Ron Kuipers, vader van competitiespeelster Nona en zelf competitie spelend. In mijn dagelijks werk ben ik werkzaam bij Achmea als projectmanager. Binnen het bestuur van LBC houdt ik mij o.a. bezig met de “technische” zaken. Dat betekent dat ik aanspreekpunt ben voor de trainers en competitiespelers.

 

 

Ron-KuipersRené Politiek
 
 
 
 
 
 
 

Voor vragen aan het bestuur kan altijd een mail worden gestuurd aan het volgende e-mailadres: lbc@leeuwarderbc.nl