Het marketingteam is druk bezig om materiaal te maken waarmee we badminton onder de aandacht kunnen brengen en de Leeuwarder Badminton Club in het bijzonder. Uiteraard doet het bestuur en het marketingteam er alles aan om de bekendheid te vergroten, volgens ons zijn er echter nog genoeg mogelijkheden over om meer mensen te bereiken.

Daar hebben we jullie als leden voor nodig! Lees hieronder hoe je op een eenvoudige manier hier aan kunt meewerken, zodat we ook in de toekomst nieuwe leden kunnen verwelkomen bij de leukste badmintonclub van Leeuwarden, LBC!

Tekst voor Intranet, wijk- of bedrijfskrant

Heb je op je werk of school de mogelijkheid om artikelen op het intranet te plaatsen, in een bedrijfs-, wijk- of schoolkrant, maar geen idee voor die tekst? Gebruik dan de tekst hieronder als basis en pas naar eigen idee aan zoals van toepassing voor je eigen situatie. Mocht je dit gedaan hebben, meld dit dan ook even bij het marketingteam via sponsoring@leeuwarderbc.nl. Wij zijn benieuwd naar je initiatieven.


Vind je het ook weer tijd voor een binnensport of wil je fit blijven op een leuke manier? Heb je met badminton veel plezier beleefd op de camping?

Kom dan eens de sfeer proeven bij de Leeuwarder Badminton Club. Dat kan onder andere op dinsdagavond van 19.30 tot 22.30 uur in de Nijlanhal aan de Van Loonstraat (naast de Jumbo) of op vrijdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur in de Wiardahal bij Goutum. Wil je competitiespelen, dat kan ook bij de jeugd of bij de senioren.

Je kunt gratis 2 keer meespelen. Breng zelf sportkleren en sportschoenen mee, dan zorgen wij voor een racket en shuttles.

LBC is een badmintonclub uit Leeuwarden met een actieve jeugdopleiding, competitie op hoog niveau en de mogelijkheid voor iedereen om op een plezierige manier te badmintonnen.
Kijk voor meer informatie op https://www.leeuwarderbc.nl.

Tot ziens!


Flyer

We hebben voor promotie-activiteiten een flyer gemaakt en daar 500 stuks van laten drukken. Het ontwerp daarvoor kun je gebruiken om bijvoorbeeld op een prikbord op je school, clubhuis of je werk op te hangen. Download daarvoor de flyer, print hem zo groot mogelijk uit en hang hem op in de kantine of een andere goed zichtbare plek.

Wil je flyers uitdelen, stuur dan een e-mail naar sponsoring@leeuwarderbc.nl en wij zorgen dat je ze krijgt.

Flyer LBC

Poster

We hebben voor promotie-activiteiten ook een poster gemaakt. Het ontwerp daarvoor kun je gebruiken om bijvoorbeeld op een prikbord op je school, clubhuis of je werk op te hangen. Download daarvoor de poster, print hem zo groot mogelijk uit en hang hem op in de kantine of een andere goed zichtbare plek.

Wil je posters uitdelen, stuur dan een e-mail naar sponsoring@leeuwarderbc.nl en wij zorgen dat je ze krijgt.

Flyer LBC

Stickers

Binnenkort gaan we stickers bestellen met de afbeelding als het derde plaatje hieronder. Heb je hier belangstelling voor met een specifiek doel, meld dit dan even bij sponsoring@leeuwarderbc.nl. Zodra ze beschikbaar zijn zullen we ze ook in de zaal uitdelen, zodat je ze overal kunt opplakken en de zichtbaarheid van LBC kunt vergroten.

Font en Kleuren

Wil je zelf een flyer maken, brieven of andere uitingen, dan hebben we een aantal vaste gegevens die je kunt gebruiken.

  • het gebruikte lettertype is Tahoma
  • de kleur geel heeft als webnotatie #fff200 en de RGB-waarden 255-242-0
  • de kleur blauw heeft als webnotatie #2e3192 en de RGB-waarden 46-49-146

Het logo

Onderstaande logo’s kun je gebruiken voor eigen flyers, brieven, banners op je website of blog, etc.

Logo LBC

Logo LBC Leeuwarden

Logo LBC met internetadres

Service

Heb je zelf nog idee├źn, maar geen beschikking over de juiste software of materialen, stuur dan een e-mail naar sponsoring@leeuwarderbc.nl. Wij willen je graag helpen om er iets moois van te maken.

Sociale media

Naast bovenstaand materiaal is LBC ook actief op sociale media. Heb jij ook een account op Facebook of Twitter, Like LBC dan en/of volg ons op Twitter. Likes en Retweets vergroten de bekendheid van onze club. Bij voorbaat dank!